Wat doet NHV

De Nederlandse Hartfunctievereniging (NHV) zorgt voor verbetering en versterking van de positie van hartfunctielaboranten. De NHV behartigt de belangen van haar leden op vakinhoudelijk gebied. Zij stelt zich onder andere ten doel de kwaliteit van het beroep van hartfunctielaborant  te verhogen en te bewaken.

De NHV houdt zich onder meer bezig met professionalisering, kwaliteitseisen, het organiseren van congressen en de opleiding.

NHV toekomst visie 2020 -2024

Met gepaste trots bieden wij u dit zeer lezenswaardige boekje aan over de beroepsvereniging NHV, de Nederlandse Hartfunctie Vereniging. Het boekje beschrijft de weg van opleiding tot aan een bijdrage in de professionalisering van de beroepsgroep. De Hartfunctielaborant dient te kunnen werken op een afdeling die voldoet aan de state-of-the- art[1]kwaliteitsnormen, gericht op topklinische zorg met minimale complicaties. Met deze transparantie kunnen de huidige en (aankomende) hartfunctielaboranten met specialisatie, het door hen geambieerde carrièreperspectief realiseren.
Download NHV-toekomst-visie-2020-2024-digitaal

Op deze site vind je informatie over onder andere de Stichting Beroepsopleiding Hartfunctielaborant (SBHFL), bij- en nascholing, vacatures en protocollen.

Vanaf 01-01-2016 is de NHV aangesloten bij NU’91. Zij behartigen onze collectieve belangen, leden van de NHV kunnen zich nu aanmelden voor een duo-lidmaatschap en op die manier korting krijgen op de contributie van NU’91. Maak gebruik van dit combilidmaatschap van € 6,75 per maand. Voor meer informatie over NU’91 en het DUO lidmaatschap, www.NU’91.nl

Leden van de NHV hebben toegang tot het ledendeel van deze website, korting op congressen en ze ontvangen maandelijks de digitale NHV-nieuwsbrief over actualiteiten van het beroep van hartfunctielaborant.

Image
Image
Image
Image
Image
Image